Welkom op de website van

Medisch Pedicure Cynthia Hutteman

U kunt in mijn praktijk terecht voor reguliere en gespecialiseerde medische voetzorg.
Als medisch pedicure ben ik breed opgeleid en bevoegd op het gebied van complexere voetzorg. Mijn taak is het verzorgen van voeten, voetklachten verhelpen of voorkomen (dit eventueel door het toepassen van specialistische technieken), preventieadviezen geven en indien nodig een cliënt doorsturen naar een podotherapeut of ander zorgprofessional.


Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorging van uw voeten, blijven ze zo lang mogelijk gezond en in conditie.

Er zijn talloze redenen denkbaar om aandacht te besteden aan uw voeten.

Ter voorkoming van pijnlijke problemen zoals overtollig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels en schimmelnagels (in de volksmond: kalknagels).

Voor ontspanning en een verzorgd uiterlijk, maar bijvoorbeeld ook bij veel sporten, voetzorg bij jeugd, een staand beroep of een medische aandoening zoals  diabetes mellitus, reuma, verlammingen, spasmen en hart- en vaatziekten.


In mijn praktijk wordt gewerkt volgens de Code van het voetverzorginsbedrijf en specifieke richtlijnen. Tevens blijf ik mij voortdurend ontwikkelen en de ontwikkelingen bij disciplines die mijn vakgebied raken op de voet te volgen, dit om mijn cliënten optimaal van dienst te kunnen zijn.


Ik ben aangesloten bij de branche organisatie Provoet en zorgverleners kunnen mij vinden in het Kwaliteit register voor pedicures.

Voetverzorging Cynthia Hutteman

Medisch Pedicure